2016.10.25 16:28 rodzynki kaloryferowe

Ostatnio robię rodzynki własnej roboty. Kupuję w sklepie zwykłe zielone winogrona, kładę na kaloryferze, za tydzień są wyschnięte na rodzynki. Nawet brązowe się robią.

komentarze:
2016.10.26 15:28 gfedorynski

Próbowałeś je jeść?


2016.10.26 16:09 Piotrek

Tak. I smakowały mi. Smakują mniej więcej tak jak sklepowe, ale co własne to własne.


2016.10.26 17:11 fi

A jak rachunek ekonomiczny takiego procesu?


2016.10.26 17:14 Piotrek

Nie liczyłem - ale dobry pomysł. Teraz suszę drugą porcję. Jeśli wyjdzie, zrobię trzecią porcję, z ważeniem.



ksywa:

tu wpisz cyfrę cztery: (to takie zabezpieczenie antyspamowe)

komentarze wulgarne albo co mi się nie spodobają będę kasował


powrot na strone glowna

RSS